cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

End of Day Print uses wrong printer the FIRST time.

alec1
Occasional Contributor

When printing an End of Day form, if the default printer selected is the wrong one & it is changed to the correct printer, the print still happens with the originally selected printer the first time you print (which means I end up printing a junk End of Day form in my label printer every day!)

 

 

5 REPLIES 5

BC-Shipping
Contributor

I thought this was just happening to me! This is happening DAILY and is driving me crazy. You set the correct default printer, it prints on the wrong printer and then saves the wrong printer as default. You then have to click around through settings to change it back, then click back to EOD to reprint it on the correct printer. THEN THE SAME THING THE NEXT DAY!

Moderator-Davis
Moderator
Moderator

Hello, 

 

Thank you for providing this feedback on the EOD document behavior you are seeing.

 

This is absolutely something we will investigate. If you do not already have one, please start a ticket with our support team so they can gather up all the troubleshooting information and specific details about this instance! This will assist in getting to the root of the behavior sooner. 

 

I'll also keep an eye out for updates along this line from my end and will update this thread accordingly when I have any news! 

 

From Moderator Davis, May the force be with you!

Thank you for your response, but we do not have time to open a ticket and spend the time to troubleshoot all of these issues when V3 clearly should be a beta only for volunteers. I'm already wasting time because each order is taking longer to fulfill. I've contacted support and checked this forum more times this last week than I have the entire time I've been using SS.

Hi @BC-Shipping

 

Thanks for that insight. I'll send you a private message to follow up with you directly.

From Moderator Davis, May the force be with you!

BC-Shipping
Contributor

No worries, I've figured out a workaround. If you print from the preview instead of the ShipStation Connect button, it works fine.Screenshot 2022-05-20 113648.jpg